Wie is e-Inspectie?

Wij van e-Inspectie zijn een elektrotechnische inspectieonderneming die het net even anders aanpakken dan gewoonlijk. Wij gaan door tot het probleem bij de klant verholpen is, want bij e-Inspectie staat u staat centraal! Dit is in de praktijk vaak niet zo. 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat u optimaal gemak ervaart tijdens het gehele traject. Uw vraag wordt beantwoord en u kunt zich blijven focussen op uw dagelijkse werkzaamheden. Dit altijd op een moment dat voor u goed uitkomt. Bij een NEN 1010 – of een NEN 3140 (Scope 8) inspectie zal uw installatie voor een korte tijd buiten werking gesteld worden. Wij begrijpen als geen ander dat dit niet altijd even goed uit komt.

Wilt u meer over een bepaald onderwerp weten? Wij informeren u graag!   

Wat doet e-Inspectie?

Elektrotechnische inspecties: NEN 1010, NEN 3140 (Scope 8) en Scope 10 inspecties. Een onderwerp dat misschien niet iedereen aanspreekt. Laat het daarom aan ons over. Onze manier van werken is zó ingericht dat u inhoudelijk niets over het onderwerp hoeft te weten. Wanneer u hier toch interesse in heeft, informeren wij u graag over ons vakgebied.  

Wij luisteren graag naar uw vraag en zoeken hier de beste oplossing bij.

Sluit Menu